Rejestracja · Zaloguj
X
Zaloguj się aby skorzystać z tej opcji
Nie masz jeszcze konta – zarejestruj się
Ajwar - bałkański sos z pieczonej papryki
X
Zaloguj się aby skorzystać z tej opcji
Nie masz jeszcze konta – zarejestruj się
X
Zaloguj się aby skorzystać z tej opcji
Nie masz jeszcze konta – zarejestruj się
X

Już poprosiłeś o ten przepis

Ajwar - bałkański sos z pieczonej papryki

Więcej na stronie:
http://http://sierotkamarysiawkuchni.blogspot.com/2013/09/ajwar-bakanski-sos-z-pieczonej-papryki.html
Przepyszny aromatyczny sos idealny do kanapek, pizzy czy makaronu!
Komentarze
X
Zaloguj się aby skorzystać z tej opcji
Nie masz jeszcze konta – zarejestruj się
Komentarz:
Dziękujemy za dodanie komentarza.
26 września 2013, 22:04
Hej, link nie działa jest dwa razy http/
Jagienka
Szczęśliwa ,,posiadaczką" kuchennego Rysia, fanka kuchni z charakterem uwielbiająca odkrywać nowe smaki i aromaty. Uwielbia robić nalewki i rozkoszować się nimi przy dobrej książce - taka oto jest Jagienka ;-)
X
Zaloguj się aby skorzystać z tej opcji
Nie masz jeszcze konta – zarejestruj się
Obserwują autora: 1 osoba
zobacz wszystkich