Rejestracja · Zaloguj
X
Zaloguj się aby skorzystać z tej opcji
Nie masz jeszcze konta – zarejestruj się
Jajecznica po meksykańsku
X
Zaloguj się aby skorzystać z tej opcji
Nie masz jeszcze konta – zarejestruj się

Jajecznica po meksykańsku

Przepis
Składniki:
1 zielona papryczka jalapeno (może być też czerwona)
1 duży pomidor
3 jajka
łyżka oliwy z oliwek
sól i pieprz do smaku
Etapy przygotowania:
1.) Na patelni rozgrzewamy łyżkę oliwy i dodajemy pokrojoną papryczkę.
2.) Następnie dodajemy pokrojone w kostkę pomidory, doprawiamy je solą i pieprzem
3.) Jajka roztrzepujemy w osobnej miseczce.
4.) Roztrzepane jajka wlewamy na patelnie, całość smażymy na małym ogniu
5.) Gotową jajecznicę dekorujemy pietruszką.
Komentarze
X
Zaloguj się aby skorzystać z tej opcji
Nie masz jeszcze konta – zarejestruj się
Komentarz:
Dziękujemy za dodanie komentarza.
Basia
Gotowanie to moja pasja. Uwielbiam gotować zwłaszcza dla innych. Nie boję się eksperymentować w kuchni. Chętnie podzielę się z wami moimi inspiracjami.
X
Zaloguj się aby skorzystać z tej opcji
Nie masz jeszcze konta – zarejestruj się
Obserwują autora: 6 osób
zobacz wszystkich