Rejestracja · Zaloguj
X
Zaloguj się aby skorzystać z tej opcji
Nie masz jeszcze konta – zarejestruj się
Tuńczyk na rzymskiej sałacie
X
Zaloguj się aby skorzystać z tej opcji
Nie masz jeszcze konta – zarejestruj się

Tuńczyk na rzymskiej sałacie

Przepis
Składniki:
2 poszki tuńczyka w oliwie
3 łyżeczki majonezu
dymka
pomidorki koktajlowe
cytryna
sałata rzymska
sól i pieprz
Etapy przygotowania:
1.) Tuńczyka odsączyć i przełożyć do miseczki, wymieszać z majonezem i posiekaną dymką. Na tarce zetrzeć skórkę z połowy cytryny i dodać do tuńczyka.
2.) Powstałą pastę ułożyć na liściach sałaty rzymskiej i ozdobić pokrojonymi pomidorkami koktajlowymi.
Komentarze
X
Zaloguj się aby skorzystać z tej opcji
Nie masz jeszcze konta – zarejestruj się
Komentarz:
Dziękujemy za dodanie komentarza.
Basia
Gotowanie to moja pasja. Uwielbiam gotować zwłaszcza dla innych. Nie boję się eksperymentować w kuchni. Chętnie podzielę się z wami moimi inspiracjami.
X
Zaloguj się aby skorzystać z tej opcji
Nie masz jeszcze konta – zarejestruj się
Obserwują autora: 6 osób
zobacz wszystkich