Rejestracja · Zaloguj
X
Zaloguj się aby skorzystać z tej opcji
Nie masz jeszcze konta – zarejestruj się
Szaszłyki z łososia
X
Zaloguj się aby skorzystać z tej opcji
Nie masz jeszcze konta – zarejestruj się

Szaszłyki z łososia

Przepis
Składniki:
Łosoś w kawałku bez skóry
Cebula czerwona
Sos sojowy
Ser feta
Pomidorki koktajlowe
Koperek
Patyki do szaszłyków
Etapy przygotowania:
Łososia i cebulę kroimy w kostki. Nadziewamy na przemian na patyki. Posypujemy solą, pieprzem i polewamy sosem sojowym. Odstawiamy do lodówki na 1 godzinę.
Później smażymy na patelni najlepiej na odrobinie oliwy.
Podajemy z pomidorkami koktajlowymi polanymi oliwą i opruszonymi serem feta.
Można też ozdobić koperkiem i orzeszkami piniowymi.
Komentarze
X
Zaloguj się aby skorzystać z tej opcji
Nie masz jeszcze konta – zarejestruj się
Komentarz:
Dziękujemy za dodanie komentarza.
Lenka
X
Zaloguj się aby skorzystać z tej opcji
Nie masz jeszcze konta – zarejestruj się
Obserwują autora: 2 osoby
zobacz wszystkich