Rejestracja · Zaloguj
X
Zaloguj się aby skorzystać z tej opcji
Nie masz jeszcze konta – zarejestruj się
Łosoś w migdałach
X
Zaloguj się aby skorzystać z tej opcji
Nie masz jeszcze konta – zarejestruj się

Łosoś w migdałach

Przepis
Składniki:
5 dwonków z łososia ( może być mniej, zależy ile potrzebujecie)
Oliwa
Kawałek korzenia imbiru
Cytryna
Sól i pieprz
Migdały
Etapy przygotowania:
Łososia myjemy, przyprawiamy solą i pieprzem. Oliwę mieszamy z odrobiną drobno startego imbiru i sokiem z cytryny, polewamy łososia i odkładamy na godzinę do lodówki. Przekładamy łososia do folii aluminiowej ( każdy dzwonek osobno) i posypujemy migdałami. Wkładamy do piekarnika, temperatura 180 sropni na około 30 minut. Gotowe.
Komentarze
X
Zaloguj się aby skorzystać z tej opcji
Nie masz jeszcze konta – zarejestruj się
Komentarz:
Dziękujemy za dodanie komentarza.
Jola
Uwielbiam gotować, choć często brakuje mi na to czasu. Gotuję więc głównie szybkie i proste dania.
Chętnie się nimi pochwalę, bo mimo że proste w przygotowaniu to jakie pyszne.
Moim zdaniem najprostrze domowe danie jest lepsze, niż jedzenie na mieście.
X
Zaloguj się aby skorzystać z tej opcji
Nie masz jeszcze konta – zarejestruj się
Obserwują autora: 5 osób
zobacz wszystkich