Rejestracja · Zaloguj
X
Zaloguj się aby skorzystać z tej opcji
Nie masz jeszcze konta – zarejestruj się
Bruschetta z fetą
X
Zaloguj się aby skorzystać z tej opcji
Nie masz jeszcze konta – zarejestruj się

Bruschetta z fetą

Przepis
Składniki:
1 bagietka
2 pomidory
Kilka suszonych pomidorów
Ser feta
Świeża bazylia i pietruszka
Oliwa z olivek
1 ząbek czosnku
Sól i pieprz
Etapy przygotowania:
Bagietkię kroimy na drobne "kanapeczki". Na patelni rozgrzewamy oliwę z oliwek ze startym czosnkiem, dodajemy bagietki i smażymy z obu stron.
Na podsmażonych bagietkach układamy plastry pomidora i wstawiamy na 5 minut do gorącego piekarnika
W tym czasie kroimy na drobno pomidory suszone, bazylię, natkę i mieszamy z serem feta.
Następnie układamy powstałą pastę na gorących bagietkach. PYCHA!!!
Komentarze
X
Zaloguj się aby skorzystać z tej opcji
Nie masz jeszcze konta – zarejestruj się
Komentarz:
Dziękujemy za dodanie komentarza.
Basia
Gotowanie to moja pasja. Uwielbiam gotować zwłaszcza dla innych. Nie boję się eksperymentować w kuchni. Chętnie podzielę się z wami moimi inspiracjami.
X
Zaloguj się aby skorzystać z tej opcji
Nie masz jeszcze konta – zarejestruj się
Obserwują autora: 6 osób
zobacz wszystkich