Rejestracja · Zaloguj
X
Zaloguj się aby skorzystać z tej opcji
Nie masz jeszcze konta – zarejestruj się
Pierś pieczona
X
Zaloguj się aby skorzystać z tej opcji
Nie masz jeszcze konta – zarejestruj się

Pierś pieczona

Pierś z kurczaka pieczona z szynką i serem
Przepis
Składniki:
1 pierś z kurczaka
2 plasterki szynki
4 plasterki sera żółtego
Oliwa z oliwek
świeży majenarek ( może też być suszony)
Etapy przygotowania:
Pierś dzielimy na dwie części. Posypujemy solą i pieprzem (można też przyprawić mieszanką do gyrosa) owijamy w szynkę, układamy na papierze do pieczenia i wkładamy do nagrzanego piekarnika na około 30 minut. Pod koniec pieczenia kładziemy na wierzch po 2 plasterki sera, posypujemy majerankem i wkładamy jeszcze na 5 minut, aż ser się roztopi. Smacznego!
Komentarze
X
Zaloguj się aby skorzystać z tej opcji
Nie masz jeszcze konta – zarejestruj się
Komentarz:
Dziękujemy za dodanie komentarza.
Joanna
X
Zaloguj się aby skorzystać z tej opcji
Nie masz jeszcze konta – zarejestruj się
Obserwują autora: 7 osób
zobacz wszystkich